Vahesumma: 0.00


Ostukorvis ei ole tooteid.

Select Page

Ternespiimapulber 50 g

7.50

Kategooria:

Piima, mida lehm lüpsab poegimise järgselt, nimetatakse ternespiimaks. Ternespiimas on tavapiimaga võrreldes ligikaudu kaks korda kõrgem kuivaine- ja umbes viis korda kõrgem valgusisaldus. Seda põhjustavad eelkõige immuunglobuliinid, mida poegimisjärgne ternespiim sisaldab 5-10% (tavapiimas 0,06%). Immuunglobuliinid ehk antikehad (IgA, IgG1, IgG2, IgM) kaitsevad organismi paljude üldlevinud bakter- ja viirusnakkuste vastu ning seda mittetarvitanud vasikate suremus on väga suur.

Tervise tugevdamiseks – bioaktiivne toiduaine bakter- ja viirusnakkuste tõrjeks.
Ternespiimapulbrit võib edukalt rakendada veel mitmesuguste toitude maitsestamiseks või segamiseks valmistoitudesse (näiteks jäätisesegudesse).

Koostis: lehma ternespiim
Netokaal: 50 g

Toiteväärtus 100 g toote kohta:

  • Energiasisaldus 2104,0 kJ/517 kcal
  • Valku 52 g
  • Süsivesikud 13 g, millest suhkruid 13 g
  • Rasvu 27 g, millest küllastunud rasvhappeid 16 g

Parim enne: vaata pakendilt.
Tootja: Teadus ja Tegu OÜ, Eesti

Säilitada kuivas ja jahedas, kaitsta valguse eest

Pulbrit soovitatakse kasutada eelkõige bioaktiivse toiduainena bakter- ja viirusnakkuste tõrjeks. Profülaktilisel eesmärgil piisab umbes 3 grammi (paari teelusikatäie) manustamisest päevas. Nakkusperioodil või kui kurk on juba kibe, võib kogust muretult suurendada, ilma üledoseerimise ohtu kartmata (välja arvatud laktoositalumatusega inimesed). Hästi mõjub pulbri tarvitamine igemeprobleemide ja hambakaariese korral. Siis on soovitatav pulbrit enne alla neelamist mõnda aega suus hoida ja lasta sel kokku puutuda probleemsete kohtadega.

Vajad ternespiimapulbrit suuremas koguses?

Võta meiega ühendust ning küsi pakkumist!